• Uimarin tiedot

• Huoltajan 1 tiedot

• Huoltajan 2 tiedot

• Ehdot

• Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ehdot

Seuran tiedotus tapahtuu täysin sähköisesti, nettisivujen, WhatsAppin ja sähköpostin kautta.

Uudella uimarilla on oikeus kokeilla harrastusta kolme kertaa ilman velvoitteita. Tämän jälkeen laskutetaan kausimaksu.

Harrastajamaksut:

• Harjoitustiimi 80 €/puoli vuotta, harjoitukset kerran viikossa (ti)
  • Kilpauintitiimi 130 €/puoli vuotta, mahdollisuus treenata kaksi kertaa viikossa (ti, to)

Jokainen harrastaja maksaa uimahallin sisäänpääsymaksun joko kertamaksuna tai sarjarannekkeella. Alle 15-vuotiaan uimarin treenimaksuun sisältyy seuran jäsenyys yhdelle huoltajalle. Alle 15-vuotiaat uimarit ovat treenimaksun suoritettuaan seuran nuorisojäseniä, 15-vuotta täyttäneet seuran varsinaisia jäseniä.

Kotipaikkakunta tarvitaan jäsenrekisteriä varten. Seuran varainhankintakampanjoihin osallistuminen ja seuratuotteiden ostaminen on vapaaehtoista.

Harjavallan uimaseura ei ole vakuuttanut harrastajia harjoitusten ajaksi. Huoltajan tehtävänä on varmistaa lapselle oma vapaa-ajanvakuutus, joka kattaa harjoittelu- ja seuratoiminnan. Suosittelemme uimaliiton lisenssiä, jonka voi hankkia netistä osoitteesta https://uimaliitto.lisenssikauppa.fi/shop/, mutta sen hankkiminen ei ole pakollista. Lisenssin voi ostaa vakuutuksella tai ilman.

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa valmentajille. Pidemmistä poissaoloista kannattaa ilmoittaa, jottei luulla harrastajan lopettaneen.

Valmentajat huolehtivat uimareista vain uimaharjoittelun osalta. Peseytyminen ym. oleskelu uimahallissa ovat lapsen ja hänen vanhempiensa vastuulla. Huomioittehan, että alle 10-vuotias ei saa oleskella uimahallissa, muutoin kuin uintitreeneissä, ilman valvojaa.