Seura

Harjavallan uimaseura (HarjUS) perustiin virallisesti 10. helmikuuta 2015 edistämään tavoitteellista uintiharrastustoimintaa Harjavallassa. Valmentaja Kimmo Nurminen oli aloittanut lasten ja nuorten valmennustoiminnan Harjavallan uudessa, vuonna 2013 valmistuneessa, uimahallissa jo edellisenä syksynä. Harjavallan uimaseuran perustaminen oli suunniteltu askel toiminnan vakiinnuttamiseksi paikkakunnalla. Triathlontoiminta aloitettiin syksyllä 2016.

Harjavallan uimaseura kuuluu Suomen Uimaliittoon, Suomen Triathlonliittoon sekä Suomen Työväen Urheiluliitto TUL:iin.

Seuran toiminta koostuu säännöllisistä lasten ja nuorten uintitekniikkaharjoitusvuoroista sekä aikuisten triathlontreeniryhmästä. Aikuisten uintitekniikkakursseja järjestetään satunnaisesti mahdollisuuksien mukaan.

Hallitus 2017

Puheenjohtaja – Marko Lampela